VÅR BESTE STØVSUGER UTEN LEDNING

INVICTUS X9 inkluderer 13 deler:
INVICTUS X9 inkluderer 13 deler:
Cooks With Little or No Oil!
INVICTUS X9
INVICTUS X9
kr 3499,-
kr 3499,-
+ kr 99,- i frakt
ALT DETTE FØLGER MED:
 • Hovedenhet og lader
 • Støvbeholder (0,5 l)
 • HEPA-filter
 • Motorfilter og syklonfilter
 • Fugemunnstykke og rør
 • Motordreven børste inkl. universell rullebørste
 • Veggfeste og litium-ion-batteri
ALT DETTE FØLGER MED:

Hovedenhet og lader - Støvbeholder (0,5 l) - HEPA-filter - Motorfilter og syklonfilter - Fugemunnstykke og rør - Motordreven børste inkl. universell rullebørste - Veggfeste og litium-ion-batteri

INVICTUS X9 -

EN FANTASTISK TRÅDLØS STØVSUGER

 • Kraftfull pakke ✓ BDLC-motor med 25% mer kraft + et effektivt roterende børstehode som får opp hvert eneste støvkorn på både myke og harde overflater. Integrert LED-lys sørger for at ingenting overses.
 • Smidig  Støvsugeren er uten ledning og veier knapt 2 kg, noe som gjør det enkelt å støvsuge rom etter rom, fra gulv til tak. Når du vil ta en pause, eller er ferdig, står den seg av selv. Den tar minimalt med plass, også ved ladning.

 • Fleksibel  Skaftstøvsuger og håndstøvsuger i ett. Støvsug hele huset med skaftet i din hånd, og bruk den bærbare enheten for smidig støvsuging av bilen, hagemøblene, kjøkkenbenken og godstolen.

 • Oppladbar  Det oppladbare litium-batteriet varer i opptil 35 minutter ved intensiv støvsuging, eller 10 minutter i den ekstra kraftfulle boost-modusen.

 • Hygienisk ✓ Allergivennlig filtersystem i tre lag, inklusive HEPA, som effektivt rengjør luften. Ingen pose trengs. Beholderen tømmes med et enkelt knappetrykk.

INVICTUS X9 - EN TRÅDLØS OG POSELØS STØVSUGER

Glem alt om klumpete støvsugere, ledninger som henger seg opp, og stikkontakter som må flyttes rundt hele tiden.

SUGESTERK PÅ ALLE OVERFLATER
PÅ STEDER DET ER VANSKELIG Å KOMME TIL
FJERNER 

SMUSS EFFEKTIVT

INVICTUS X9 - FOR MER FLEKSIBEL STØVSUGING

Hvordanbrukes den? Invictus X9 er en trådløs, lettvekter av en skaftstøvsuger. Denbruker ingen pose og den gjør rent på alle overflater med maksimal kraft – bådeute og inne. Den kan brukes på sofaen, gardiner, kjøkkenbenker, tangentbord oglamper. Ingen steder er for store eller for små. Resultatet er enestående hvergang og du kan dessuten bruke den på de mest sensible overflatene.


Flere funksjoner i ettapparat. Med et klikk forvandles skaftstøvsugeren til en hendig håndstøvsuger.Støvsug bilen eller campingvogna. Samle enkelt opp brødsmuler ellerfrokostblanding fra kjøkkenbordet. Bruksområdene er mange og fleksible takketvære alt det geniale tilbehøret.


Hva er hemmeligheten? Denimponerende sugekraften kommer fra en kraftig BLDC-motor og et roterendebørstehode som roterer 10 000 runder pr minutt. Det oppladbarelitium-ion-batteriet klarer opptil 30 min effektiv støvsuging. For de skitnestestedene bruker du boost-funksjonen med ekstra kraft i 15 minutter.


INVICTUS X9 SPESIFIKASJONER

Sugekraft med BLDC-motoren

Den veier 1,6 kg.

Utskiftbart 25,2 VLi-ion-batteri

Støvbeholderen rommer ca.0,5 l.

Størrelse 120 x 26,9 x22,5 cm

Skaftlengde

Motorkraft 380 W

Batterikapasitet 25,5 V2500 mAh 63Wh

Ladetid 2-3 timer

Brukstid: Max 35 min.(ved boost-funksjon: 10 min.)

Inn: 100-240 V ~ 50/60Hz0.8A Max

Ut: 30.0V 1000mA

INVICTUS X9 MANUAL

INVICTUS X WATER 2.0

Opplev ren innovasjon meg renhet med Invictus X watertilbehøret!

Med Invictus X watertilbehøret forvandler du din støvsuger til et redskap som suger opp altklissete og vått søl, og samtidig polerer dine gulv.

 • Flekker av ketchup, yoghurt, sennep, melk, gjenstridige foravtrykk og mye mer – INVICTUS X Water garanterer alltid et perfekt rengjøringsresultat.

 • Den motoriserte rengjøringsbørsten skrubber alle harde gulv med en kraft på 2500 omdreininger pr minutt, og gir dem en spesiell glans.

 • Det absolutte høydepunktet er den selvrengjørende enheten som rengjør børsten for deg uten at du trenger å komme i kontakt med støv og smuss.

 • Det spesielle 2-vannsystemet garanterer alltid rent vann ved rengjøring. Invictus X water har separat rent- og skittenvannstank med en kapasitet på 0,4 l hver. De er enkle å ta bort for å fylle og tømme. Når skittenvannstanken er full, forhindrer den praktiske autostopp-funksjonen at vanntanken renner over – enheten slås av og signallampene på Invictus X Water blinker rødt. Med denne selvrengjørende funksjonen er du alltid klar for neste rengjøring.

ANDRE 

TRÅDLØSEPOSELØSE GRENSELØSE STØVSUGERE FRA INVICTUS

INVICTUS ONE

Inneholder8 deler
INVICTUSONE revolusjonerer dine forventninger til en håndstøvsuger. Med den nyesteteknikken kombinerer den kraft med svært lav vekt og lekkert moderne design.Den høytpresterende BLDC-motoren med totalt 90W effekt, gir deg mer enn dobbeltså høy sugekraft sammenlignet med en vanlig håndstøvsuger.


Dessutenhar INVICTUS ONE et dobbelt filtersystem, inklusive et HEPA-filter, someffektivt filtrerer luften. For å rengjøre sensitive overflater på en fleksibelmåte, er INVICTUS ONE utrustet med et børstesystem som forvandler det vanligemunnstykket til et børstefeste med et klikk!

For å ikkekomme i direkte kontakt med støv og smuss, kan støvbeholderen tømmes med enhurtigrensfunksjon.

INVICTUS X7

Invictus X7Skaftstøvsuger –

Det nyeste innen trådløsog poseløs støvsugingsteknikk!

Inneholder 13 deler
Dyprengjøring, fra gulvtil tak – og alt der i mellom. Innendørs og utendørs. På trapper og ALLE typer av gulv. Enkel og rask rengjøring, uten å dra eller løfte tunge støvsugere ogupraktiske ledninger.

Kraftfull støvsuging –hvor og når som helst. På gulvet eller i taket. Utendørs. Innendørs. På trapperog alle gulvbelegg. For hverdagsrengjøringen eller ved et uhell. INVICTUS X7 erlike kraftfull som en støvsuger med ledning. Rask, fleksibel og effektiv. Utenå dra eller bære tunge og kompliserte støvsugere.

INVICTUS X7 her enhøytpresterende digital BLDC-motor for 2,5 ganger effekten av vanlige trådløsestøvsugere. Boost-funksjon med opptil 80 000 runder pr minutt, formaksimal sugekraft.

INVICTUS X5

Inneholder 12 deler
Invictus X5 gir deg entrådløs og poseløs skaftstøvsuger som rengjør skånsomt og nøye over alt – alle gulv,møbler, gardiner, lamper, innendørs og utendørs. Opplev en støvsuger med maksimal sugekraft og fleksibilitet!

Alltid klar til bruk for alle typer jobb; gulv, møbler, gardiner, lamper – innendørs så vel somutendørs. Invictus gjør grundig og skånsomt rent på alle overflater. InvictusX5 gir deg en poseløs og trådløs skaftstøvsuger med en høytpresterende BLDC-motor og et litium-ion-batteri som klarer opptil 30 minutters kraftfull støvsuging. Det motoriserte børstehodet roterer med opptil 10.000 runder pr minutt og ser til at det blir rent i dypet. Invictus X5 har også enboost-funksjon som gir ekstra høy kraft i opptil 15 minutter.

Invictus X5 kan også brukes som en praktisk håndstøvsuger, perfekt for bortoverflater og i bilen. Invictus X5 har mye genialt tilbehør for at du skal få maksimal nytte av din støvsuger.

INVICTUS TILBEHØR

Perfekt matchende tilbehør kompletterer din Invictus. De muliggjør en allsidigbruk, uovertreffelig rengjøring og gjør hverdagen din enklere. Spesialbørster for ekstremt sensitive overflater, fleksible munnstykker og Invictus X-Water.

Invictus X-Water er kompatibelt med alle støvsugere fra Invictus X-serien. Det forvandler din Invictus X-støvsuger til en vårstøvsuger med bare et klikk. Å tørke bort alle typer væsker, eller å fjerne smuss, tar ikke noe tid. Enkelt og tidsbesparende.
Cooks With Little or No Oil!
Allt detta ingår:
Huvudenhet - Laddare - Dammbehållare (0,5 l) - HEPA-filter - Motorfilter - Cyklonfilter - Motordriven borste - Rör - Fogmunstycke - Universell rullborste - Väggfäste - Litiumjonbatteri
video preview image

KRAFTFULL STØVSUGING, HVOR OG NÅR SOM HELST

kr3499,-
kr3499,-

+ kr 99,- i frakt

ALT DETTE FØLGER MED:

 • Hovedenhet og lader
 • Støvbeholder (0,5 l)
 • HEPA-filter
 • Motorfilter og syklonfilter
 • Fugemunnstykke og rør
 • Motordreven børste, inklusive universell rullbørste
 • Veggfeste og litium-ion-batteri